Τετάρτη, Απριλίου 16

Θα φάω τα σωθικά μου,...

Έχω μια τρομερή αγωνία,... πότε θα έρθει το LG KS20 που παράγγειλα; Πότε θα είμαι 400 ολόκληρα ευρουλάκια φτωχότερος; Το ξέρω το νούμερο αυτό είναι μεγάλο. Ηταν στιγμή αδυναμίας δεν γινόταν αλλιώς,... έπρεπε!

Το παράγγειλα την Δευτέρα για να μου έρθει σήμερα, ελπίζω ότι η ειδοποίηση για την παραλαβή να είναι στην θέση της στο γραμματοκιβώτιο το μεσημέρι. Τώρα θυμήθηκα και ότι και το πρώτο τεύχος της συνδρομής που έχω κάνει στις Ελληνικές Κατασκευές μου το κλέψανε! Αχ ρε γραμματοκιβώτιο, πως με έχεις τρελάνει και απογοητεύσει δεν λέγετε.

Πίσω στο θέμα του κινητού. Το LG, που λέγαμε... δεν είναι ένα απλό κινητό στην ουσία είναι στην αγορά δύο μοντέλα. Το παραγγέλνεις, σου έρχεται και μετά βλέπεις αν είναι το ένα ή το άλλο! Το ένα έχει χίλια προβλήματα σε σημείο που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κινητό, και το άλλο είναι ένα κινητό διαμάντι. Αυτά σύμφωνα με τις 141 σελίδες στο αντίστοιχο θέμα του myphone.gr. Ελπίζω να αποφύγω την πρώτη περίπτωση, αν καταλάβω ότι έδωσα 400€ για να ταλαιπωρηθώ ,... θα πεθάνω!

Άντε κάντε μια ευχή και για εμένα....

[Ανανέωση: ... η ειδοποίηση για την αντικαταβολή δεν ήταν το μεσημέρι στο γραμματοκιβώτιο. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα το έχω αύριο (Τετάρτη), μακάρι να το πάρω και μακάρι να γίνουν επαγγελματίες μερικοί μερικοί...]

3 σχόλια:

ΤΣΟΥΝΤΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ είπε...

Ακόμα δε μου απάντησες: Πόσα ονόματα χωράει στις επαφές;

Unknown είπε...

Δουλεύει με επαφές Outlook άρα όσες και το Outlook.
Άπειρες...

ΤΣΟΥΝΤΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ είπε...

Ε, αυτό θα πάρω...