Κυριακή, Μαΐου 3

Ισως συμβαίνουν πάρα πολλά.

Τελευταία (κοντεύει 1,5 μήνας) δεν βρίσκω λόγο να γράψω στο blog κάτι.

Ας αρχίσω τις δικαιολογίες:
Μπορεί να είναι γιατί δεν μου λείπει η επικοινωνία, μπορεί να είναι επειδή τα βγάζω όλα απο μέσα μου. Έξω καρδιά άνθρωπος, με εκνευρίζει κάτι που κάνεις; Θα στα χώσω. Με κάνεις και νοιώθω πολύ καλά; Θα στο δέιξω.

Επίσης μπορεί να έχει να κάνει με την αντίληψη που έχω οτι στο internet το 93% των, ενεργειακά ακριβών, πληροφοριών που υπάρχουν είναι κυριολεκτικά άχρηστες/διπλές/κακοδιατυπωμένες/εσφαλμένες και έτσι και εγώ με την σειρά μου ίσως να μην θέλω να βαραίνω τον κόσμο.

Εν πάσει περιπτώση, να ξέρετε οτι διαβάζω καθημερινά το feed reader μου και μαζεύω όλα τα μαργαριτάρια που βρίσκω εκεί απο τα διάφορα sites που παρακολουθώ. Μπορείτε πάντοτε να τα βρίσκετε συγκεντρωμένα εδώ. Αν όχι όλα τότε σίγουρα μπορείτε να βρείτε τα πλέον αξιολόγα. Θα σας αρέσει ;)
Η εικόνα είναι απο το Pachacamac House που είναι κάπου στο Περού. Εκπληκτική δουλειά με το δέσιμο του τοπίου. Απο τα έργα με την μεγαλύτερη και ουσιωδέστερη συναίσθηση όσο αφορά την εμπειρία τους απο αρχιτεκτονικής άποψης. Σχέδια λεπτομέρειες και φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: