Τετάρτη, Μαρτίου 26

Ιντερνετική Πολεοδομηση

Αυτό το site δημιουργεί πόλεις (όπως το Sim City). Ο αριθμός των κατοίκων μεταβάλλεται ανάλογα με τις επισκέψεις στο site. Την παρούσα στιγμή το Ρέθυμνο είναι ακόμη σε εμβρυακή μορφή με 63 κατοίκους, 16% ανεργία, 0% εγκληματικότητα,0% μόλυνση και οικονομική απόδοση 9700€. Το άρθρο αυτό θα ενημερώνεται μια φορά την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη) για να κρατιέται ένα ιστορικό της ανάπτυξης.

Δευτέρα, Μαρτίου 24

Πάει το φλασάκι μου...

Η κοπέλα μου πήγε Κάρπαθο για να δεί τους δικούς της. Θα μου λείψει, αλλά γρήγορα θα είναι πίσω.Όμως πήρε μαζί της και το φλασάκι μου.
Κρίμα και ήθελα να ανεβάσω σήμερα την δουλειά για κάποιον στο Ατσιπόπουλο, Ρεθύμνου. Θα πρέπει να γράψω cd όπως παλιά. Πλάκα πλάκα πόσος καιρός πάει που "¨εκαψα" cd για να μεταφέρω κάτι;

Πέμπτη, Μαρτίου 20

World Habitat Awards

Προσκαλούνται οι Αρχιτέκτονες απο όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην 23η έκδοση του Βραβεία World Habitat. Αυτά τα βραβεία ανταμείβουν τις πρακτικές, καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα κατοικίας σήμερα. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας World Habitat των Ηνωμένων Εθνών για το 2008.

Οι απαιτήσεις για την συμμμετοχή καθώς και περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα βραβεία βρίσκονται εδώ.
Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν πριν από την 1η Ιουνίου 2008