Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24

Μια συνέντευξη με τον Frank Lloyd Wright

"Αυτή η συνέντευξη τραβήχτηκε σε δύο μέρη. Ο Frank Lloyd Wright, ένας απο τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες του 20ου αιώνα, μιλάει με τον Mike Wallace (στην εκπομπή The Mike Wallace Interview) για την θρησκεία, τον πόλεμο, την ευθανασία, την τέχνη, τις κριτικές, τον ουρανοξύστη του ενός μιλίου, την Αμερικάνικη νεολαία, το σεξ, την ηθική, την πολιτική, την φύση και τον θάνατο." Μετάφραση περιγραφής.
Εγώ προσωπικά το βρήκα εκπληκτικό. Είναι πολύ περίεργο να ακούς κάποιον που έχει θέσει αρχές στον τρόπο που σκέφτομαστε, που ζούμε. Η συνέντευξη προφανώς είναι στα Αμερικάνικα,... αλλά αν έχετε δυσκολία να παρακολουθήσετε ακουστικά και μόνο τότε

"Το 1957 ο FLW, 90 χρονών, ήταν στην Νέα Υόρκη για να επιβλέψει την κατασκευή του τελευταίου του αριστουργήματος, το Μουσείο Guggenheim. Ο Mike Wallace τον προσκάλεσε για συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή του με όνομα, The Mike Wallace Interview. Είναι σπάνιο να βλέπεις μια παρουσία με τόσο μεγάλη ιστορική σημασία να αποκαλύπτεται μπροστά στον φακό και να ανοίγεται με τέτοιον τρόπο. Με οδηγό τα ερωτήματα του Wallace, ο μεγαλύτερος αρχιτέκτονας της Αμερικής, αναδεικνύεται σοφός, ιδεαλιστής, ασυμβίβαστος και άνθρωπος με αυτοπεποίθηση."

Ορίστε η αρχική σελίδα με την συνέντευξη. http://bit.ly/flw_wallace_int
Υπάρχει και το αρχείο flv (Flash Video) για κατέβασμα εδώ.

Απο άλλες πηγές έχω να σας αναφέρω οτι υπάρχει και αυτό το ντοκιμαντέρ που είναι κατα τα λεγόμενα πολύ αξιόλογο.
επίσης να παραθέσω και τοΝ σύνδεσμο για τα βίντεο YouTube με θέμα τον FLW.

Δεν υπάρχουν σχόλια: