Τετάρτη, Μαΐου 7

Κατοικίσιμο Έπιπλο



Οι γονείς ενός τυχερού έφηβου, κάπου στα προάστια του Παρισιού προσέλαβαν τους H²O architectes για να σχεδιάσουν εναν προσωπικό χώρο για αυτόν σε μια ανεκμετάλευτη γωνιά της πίσω αυλής τους. Τα αποτελέσματα είναι φανταστικά. Όλο το εσωτερικό κατασκευάστηκε απο κόντρα πλακέ, σε τέσσερα επίπεδα, με ζώνες αποκλειστικής χρήσης για ύπνο, καθιστικό, χώρο μελέτης και λουτρό. Έχει και έναν αέρα πλοίου, ε; Οι αρχιτέκτονική ομάδα το αποκαλέι "κατοικίσημο έπιπλο". Θα βρείτε συνδέσμους στο τέλος της δημοσίευσης.





Ορίστε ένα σχέδιο, μια τομή, μια κατατοπιστικότατη τρισδιάστατη απεικόνηση και ένα δείγμα φωτορεαλισμού εδώ.

H²O architectes

[μέσω materialicious]

2 σχόλια:

antefe είπε...

Στην Ελλάδα που ζεις φίλε Γιώργο, θα φώναζαν ένα "διακοσμητή", θα έβαζε 1 ψευδοροφή, 2-3 γυψοσανίδες... κ θα ήταν κ όλοι ευτυχισμένοι για μια "όμορφη" δουλειά! ;)

Unknown είπε...

Καλώς τον φίλο. Είναι έτσι δυστυχώς. Όλοι νομίζουμε οτι ο διακοσμητής είναι ο άρχοντας του μέσα και οτι ο πολιτικός μηχανικός είναι ο άρχοντας του έξω. Δεν καταλαβαίνουν οτι αυτοί οι επαγγελματίες έχουν τρομερή εξειδίκευση για συγκεκριμένα πράγματα. Ο συνδετικός κρίκος και αυτός που έχει την ευθύνη επικοινωνείας με τον πελάτη είναι ο Αρχιτέκτονας. Θενκς φορ δε ινπουτ. :)